Gärdin & Persson - med fokus på framtiden

Vi har levererat verktyg, maskiner, byggmaterial, förnödenheter m.m. till företag och privatpersoner sedan 1903 och känner stor glädje över det förtroende vi fått från våra kunder. Vi har ett lager på 18.000 artiklar och inom något dygn tillgång till ytterligare 1,2 miljoner genom vårt stora beställningssortiment. Vår serviceinriktade personal arbetar för bästa möjliga kundnytta! Du är varmt välkommen till någon av våra butiker men kan givetvis lägga din beställning via e-handeln eller genom att ringa någon av våra säljare.

Gärdin & Persson AB är ett handelsföretag som säljer förnödenheter till proffs inom bygg och industri. Vi omsätter 280 mkr och har 80 anställda och är därmed en av de största i branschen i landet. Vi har verksamhet i Östersund och Umeå samt vår e-butik www.gardinpersson.se. 

Vi har en tillväxtstrategi och arbetar med kundens bästa för ögonen.
Vi tror på köptrygghet och långsiktiga affärsrelationer samt lönsamhet för båda parter.

 

Vår affärsidé

Gärdin & Persson ska med god lönsamhet erbjuda ett brett utbud av noga utvalda bygg- och industriprodukter för proffs och konsument. 

 

Leif Lindholm
 
Leif Lindholm
VD
 

 


Huvudkontoret ligger i Östersund och här finns företagets administrativa funktioner som ekonomi, data, inköp och marknadsavdelning. Under rubriken kontakt hittar du uppgifter om telefonnummer och e-postadress till våra säljare.

Det är Östersunds lager som står för leveranserna av din beställning i e-butiken och det är hit du ska vända dig om du har problem med din beställning, telefonnumret är 063-14 99 00.

exkl. moms inkl. moms

Kundservice

Logga in
Ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in.
Har du glömt dina inloggningsuppgifter?
*
*
Loggar in, vänta...