Kundtjänst

Har du frågor om våra produkter, öppettider, pågående order, fakturafrågor med mera kan du ringa oss på telefonnummer 063-14 99 00 så hjälper vi dig till rätta. Vårt mål är supernöjda kunder och tveka inte att ta hjälp av oss om det är något du undrar över.
Frågor om betalning via Klarna ställer du till Klarna på telefon 08-120 120 10.

Du kan även kontakta oss genom ett brev till adressen info@gardinpersson.se.

 

Betalningssätt

Som kund i vår e-handel betalar privatpersoner genom Klarna Checkout och för företagskunder erbjuder vi Klarna Faktura. Utförligare information om köp hittar du i villkorstexten - läs mer här »

Frågor om din betalning via Klarna ställer du till deras kundtjänst på telefon 08-120 120 10

 

Leveranser

Vi använder Posten/Schenker för leveranser från e-butiken. Leveranser till lokala kunder i Jämtland/Härjedalen löser vi med mest praktiska och ekonomiska leveranssätt. Observera att du även kan välja att hämta din beställning i vår butik i Östersund. Frågor om pågående leveranser besvaras av vår logistikavdelning i Östersund, tel 063-14 99 00.

Fakturor

Fakturafrågor ställs till vår ekonomiavdelning, tfn 063-14 99 00.

Returer och byten

Behöver du returnera/byta en vara måste en retursedel fyllas i och bifogas tillsammans med en kopia på följesedel/faktura. Produkten måste vara oanvänd och ligga i sin originalförpackning. Retursedeln hittar ni här. Retur eller byte ska ske inom 14 dagar från inköpsdatum. Godkänd retur krediteras med 15% avdrag på produktens pris. Returfrakten betalas av kund. Produkter som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Skicka inget utan att först ha kontaktat oss och fått en referens för ärendet.

exkl. moms inkl. moms

Kundservice

Logga in
Ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in.
Har du glömt dina inloggningsuppgifter?
*
*
Loggar in, vänta...