Kök

I Östersund säljer vi kök från Ballingslöv. Just nu kampanj!

Kök Ballingslöv

I Umeå säljer vi kök från Marbodal. Just nu kampanj!

Kök Marbodal

Mikael Ericsson

 

Mikael 
Ericson

Säljare kök Östersund
063-14 99 30

Caroline Källström

 

Caroline Källström

Säljare kök Umeå
090-16 87 66

 

Köket är hemmets hjärta. Ett rum där familjer träffas för en söndagsmiddag eller för en kopp kaffe i flygande fläng. Köket är en plats för läxläsning, kvällsarbete och för att fatta stora och små beslut. Det är perfekt för pyssel och sällskapsspel. Det passar snälla samtal, heta diskussioner eller för en stunds tyst eftertanke. Det är helt enkelt en plats för livet och källan till vardagsglädje. Två signum som representerar våra båda köksleverantörer. Missionen är att skapa rum med personlig atmosfär där funktionerna bjuder in till ett enklare liv, trevliga umgängen och fantastisk matlagning. 

Kontakta våra duktiga kökssäljare för en kostnadsfri köksplanering och skapande av ert nya drömkök!

Det genuina hantverket, de inspirerande lösningarna och känslan för design gör att vi, tillsammans med våra köks- och vitvaruleverantörer, kan erbjuda dig den plats i köket som just du vill ha. Vi säljer kök från Ballingslöv och Marbodal. Kika in på respektive sida för mer information om våra olika kökslösningar.

Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdigt kök

Nedan följer några punkter om hur vi hjälper dig på vägen till ditt nya kök.

 1. Inspiration och kontakt 
  Tidningar, bloggar, vänner och sociala medier är alla källor till bra inspiration. Besök oss och titta i våra köksutställningar, här får du också en personlig kontakt, en person som är med dig genom hela processen. Det finns inga genvägar till det perfekta köket. Boka gärna ett  möte med någon av våra kökssäljare så hjälper de dig med tips och inspiration.

 2. Planering 
  Det första steget är att planera och rita upp ditt nya kök. Det handlar inte bara om färg och form utan också om behov och yta. Tillsammans med våra kökssäljare utvecklas en köksplan och en beställningslista där allt från skåp till vitvaror ingår. 

 3. Dina behov och monterat 
  Våra köksleverantörer skräddarsyr ditt kök efter dina önskemål och ger därför alla chansen till ett personligt kök. Det gör köket flexibelt och du kan hitta lösningar som är unika för just dina behov. Ett kök från oss är monterat och kontrollerat hos våra leverantörer på deras svenskbelägna fabriker av erfarna köksbyggare. Inga platta paket, där du själv ska stå för arbetet. 

 4. Leverans och installation 
  När köket är färdigt levereras det i moduler hem till dig. Leverans ingår alltid i priset om du köper ett kök för minst 55 000 kr. Vi hjälper dig gärna att hitta kökskunniga fackmän som hjälper dig med installationen för att garantera att arbetet blir korrekt gjort. Fråga oss om tips och rekommendationer. 

 5. Nöjd kund 
  Vi är inte klara med vår leverans förrän du som kund är hundra procent nöjd med ditt nya kök. För oss är det viktigt att allt det vi har levererat fungerar som det ska. 

 6. Garantier 
  Våra leverantörer bygger kvalitetskök men allt kan hända. Därför gäller extra långa garantier på de mest utsatta delarna i ett kök. Prata med våra kökssäljare om vilka garantier som gäller för ditt kök och på dina valda vitvaror

exkl. moms inkl. moms

Kundservice

Logga in
Ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in.
Har du glömt dina inloggningsuppgifter?
*
*
Loggar in, vänta...