Arbetsledare Lås & Säkerhet

Arbetsledare Lås & Säkerhet i Östersund

  

Till vår säkerhetsavdelning i Östersund söker vi nu en arbetsledare.

Som Arbetsledare jobbar Du nära våra fantastiska kunder och du är duktig på att sätta dig in i deras behov och skapa goda långvariga relationer.
Du får en viktig roll med stor frihet att planera och organisera ditt arbete. Du leder ett team som består av duktiga och engagerade tekniker med olika kompetenser inom lås- och larmsystem.                          

Det är Du som planerar och fördelar jobb samt coachar teamet så att ni följer projektplan, kvalitet och infriar kundens förväntningar.

Din arbetsdag kommer att vara fylld av kundmöten både externa och interna så vi sätter stort värde på god servicekänsla och bra ordningssinne. Du är inte rädd för att jobba hårt för att uppnå dina och företagets mål.

Vi erbjuder dig plats i ett företag med mycket stark tillväxt i en bransch som är under stor utveckling vilket ger dig en mycket intressant och utvecklande arbetsplats. Säkerhetsavdelningen på Gärdin & Persson är ett starkt team på 20 personer och är ledande i länet på lås-, larm- och säkerhetskunnande.  

Tjänsten är heltid och tillsätts efter överenskommelse. Frågor ställs till Peter Martinsson via e-post: peter.martinsson@gardinpersson.se eller
via telefon 063-14 99 46.

Välkommen med Din ansökan senast 2017-06-30
via e-post till peter.martinsson@gardinpersson.se

exkl. moms inkl. moms

Kundservice

Logga in
Ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in.
Har du glömt dina inloggningsuppgifter?
*
*
Loggar in, vänta...