2015-11-13, Grattis Olle Oscarsson

 

Grattis Olle Oscarson

Det är med en enorm glädje och stolthet vi kan berätta att vår ägare Olle Oscarson igår kväll den 12 november fick motta det mycket prestigefyllda priset Sven O Perssons hederspris för föredömlig företagargärning i samband med den årliga Guldgalan i Östersund. Utifrån ovationerna från de 1600 närvarande så var priset minst sagt välförtjänt. 

Olle Oscarsson vinnare av Sven O Perssons hederspris

Sven o Perssons hederspris kan för oss i Jämtland jämföras med Guldbollen, Oscarsstatyetten eller Guldbaggen – vilken merit. Men Olle har också gjort en resa. En resa som startade 1984, då företaget bestod av en anläggning med 54 anställda och en omsättning på ca 60 mkr fram till dagens 12 byggvaruhus i mellannorrland med 250 anställda och en omsättning på dryga 850 mkr.

Vilken resa, som ännu inte sett sitt slut!

Ur motiveringen: Årets pristagare är handelsmannen som levt upp till devisen att personalen är företagets viktigaste kapital. Företaget är fortfarande ett familjeägt företag. För denna framgångsrika och mångåriga företagarinsats är Olle Oscarson, Oscarson Invest AB en mycket värdig mottagare av Sven O Perssons hederspris

Vi säger återigen, Stort GRATTIS Olle!

 

 

exkl. moms inkl. moms

Kundservice

Logga in
Ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in.
Har du glömt dina inloggningsuppgifter?
*
*
Loggar in, vänta...