2015-01-27, Vi stödjer Missing People

Gärdin & Persson stödjer Missing People Sverige

Genom åren har Gärdin & Persson hjälpt Missing People med olika bidrag, så gör vi även i år! Målet med verksamheten är att kunna hjälpa anhöriga och snabbare kunna arrangera skallgångar för att rädda liv. Vill du hjälpa Missin People kan du göra det genom att bli medlem, stödja genom gåva eller anmäla dig till MPS fordonsteam eller skallgångskedja.

 


Om MPS

Missing People Sweden är en ideell förening som publicerar efterlysningar och hjälper polis och anhöriga med att arrangera skallgångar när personer försvinner spårlöst.

Verksamheten startade i januari 2012 och vi har sedan dess hjälpt anhöriga med efterlysningar, skallgångar, dykningar och hundspårning runt om i Sverige.

Målet är att kunna hjälpa fler anhöriga och snabbare kunna arrangera skallgångar för att rädda liv. Genom att ha lokalavdelningar i varje län hoppas vi kunna genomföra skallgångar inom 6 timmar från att vi fått in en anmälan om en försvunnen person, oavsett var i landet personen har försvunnit.

Föreningen har tillkommit genom ett idogt arbete från ett antal frivilliga och med ekonomiskt stöd från såväl privatpersoner som företag. Samarbetsavtal har tecknats med ett antal externa parter och samverkan med Polis utvecklas i positiv riktning.
De bidrag och den sponsring som inkommit under året har oavkortat gått till uppbyggnad av verksamheten.

Missing People

exkl. moms inkl. moms

Kundservice

Logga in
Ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in.
Har du glömt dina inloggningsuppgifter?
*
*
Loggar in, vänta...