2014-01-08, GP-stipendiater 2013

GP-Stipendiater 2013

 

Stipendiater 2013 - Spikbodarnas IK samt Sara Ottosson


Vi gratulerar Sara Ottosson från Östersund. Sara är 2013 års Unga mot toppen stipendiat. Sara är 19 år och tävlar i alpin skidåkning. Hon läser sista året på skidgymnasiet och har etablerat sig som toppåkare i Sverige där hon bland annat vunnit den totala Sverigecupen. Målet är nu att komma med i Europacuplaget.

Vi säger även grattis till Spikbodarnas IK som får stipendet för Aktiv fritid. Spikbodarnas IK jobbar aktivt med en bredd från gammal till ung där alla välkommen att delta på sin nivå. Målet med föreningens verksamhet är att alla ska kunna delta och hitta ett livslångt fritidsintresse i skidåkningen.

Priserna kommer att delas ut tisdag den 14 januari på GP i Östersund. Vi tar en personlig kontakt via telefon med pristagarna.

Till alla er som sökt vill vi säga lycka till med er fortsatta satsning. Hoppas att ni når era uppsatta mål och att ni har stort utbyte av ert idrottsutövande. Till alla er som sökt stipendiet Aktiv fritid & Goda gärningar – lycka till med ert fortsatta arbete med att ge barn och ungdomar ett meningsfullt liv, ni gör ett kanonjobb och är enormt värdefulla. Ni är naturligtvis välkommen att söka våra stipendier även kommande år.

 

exkl. moms inkl. moms

Kundservice

Logga in
Ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in.
Har du glömt dina inloggningsuppgifter?
*
*
Loggar in, vänta...